Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Zakwaterowanie Poprad - HOTEL VELICKY ZAMOCEK

Adres obiektu Na Letisko 94, 05801 Poprad
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Alina i Irek
Dodano: 2015-08-23
Pobyt od: 2015-08-10 do 2015-08-12
 
 
    

Bardzo fajny hotelik,czysto,przyjemnie.Wlasciciel Pan Peter bardzo miły. Mówi dobrze w języku polskim i posiada duża wiedzę o regionie,przez co potrafi dobrze doradzić jak zorganizować sobie czas.Na pewno wrócimy tam następnym razem.Pozdrowienia dla pana Petra i całej obsługi.


 
 

Barbara i Adam
Dodano: 2013-10-23
Pobyt od: 2013-10-17 do 2013-10-20
 
 
    

Doskonałe usytuowanie obiektu (możliwość podziwiania panoramy przepięknych Wysokich Tatr z hotelowego okna, dostęp do dróg wylotowych)to niewątpliwy walor hoteliku. Troskliwy, bardzo miły właściciel dyskretnie wychodzi naprzeciw potrzebom gości i zapewnia komfort pobytu. Na miejscu istnieje możliwość smacznego, niedrogiego wyżywienia. Polecamy! Barbara i Adam i


 
 

P.P
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-04
 
 
    

Bardzo fajny hotel taki przytulny,dobre położenie,czysty,łóżka bardzo wygodne,super dostęp do internetu.Cisza i spokój. Jedzenie dobre.Sympatyczny Pan Peter :):) który doskonale mówi po polsku.W przyszłości na pewno skorzystam i polecam. P.P.


 
 

Renata
Dodano: 2012-08-28
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-08-27
 
 
   

Bardzo polecam, właściciel przemiły, warunki dobre , lokalizacja wspaniała jeśli chodzi o wypady w góry. W pobliżu bardzo dobre restauracje.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Poprad w przewodniku

Lato puka do drzwi - AquaCity Poprad

Lato puka do drzwi - AquaCity Poprad

Sezon letni w AquaCity Poprad gotowy na otwarcie. Wszyscy, którzy nie mogą się doczekać skoku do basenu, mogą się na to cieszyć w najbliższych dniach!

Wodny świat AquaCity Poprad

Wodny świat AquaCity Poprad

Pobyt u południowych sąsiadów to już nie tylko Tatry. Na Słowację gości przyciąga też mnogość wodnych atrakcji. Jedną z nich jest AquaCity Poprad.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie